Onze diensten

Boekhouding

Het is niet het leukste onderdeel van het ondernemerschap maar wel essentieel. Want bij het voeren van een goede administratie heeft u als ondernemers veel meer inzicht in uw eigen onderneming. Wij van AKG Administratie & Kantoorservice Groningen kunnen dit geheel van u overnemen, zie online boekhouden. Onze medewerkers komen bij uw bedrijf om de administratie op te halen en te verwerken enz. Jaarrekening, aangiftes ed.

 

Ambulante Administratiediensten

U hebt het als startende of gevestigde ondernemer al druk genoeg om u bedrijf te managen, en u ziet er niet op te wachten steeds uw bedrijf te moeten verlaten. De boekhouding is voor vele ondernemers een noodzakelijke last, toch is dit een belangrijk onderdeel van uw onderneming.

 

Met het goed bijhouden van uw administratie heeft u veel meer inzicht in uw eigen onderneming. Het feit is wel dat de administratie veel tijd kost, of u het nu zelf inboekt of naar uw Administratiekantoor brengt het kost allebei kostbare tijd. AKG Administratie en Kantoorservice Groningen heeft hier een dienstverlening voor ontwikkeld: Ambulante Administratiediensten.

 

Hoe werkt dat?

De medewerkers van AKG Administratie & Kantoorservice Groningen komen middels de ambulante Administratiediensten bij u op de onderneming. Dit zou kunnen inhouden dat wij de boekhouding bij u ophalen en na het inboeken weer afleveren bij u op het bedrijf.

Met deze dienstverleningen hoeft u als ondernemer de deur niet uit en heeft u toch met enige regelmaat contact met uw boekhouder/administrateur.

 

Uniek concept

Door ons unieke concept hoeft u als ondernemer niet meer de deur uit om uw administratie toch up to date te hebben.

Voor meer informatie over ons kantoor kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Kantoorservice

Wij van AKG Administratie & Kantoorservice Groningen snappen als geen ander dat bij het runnen van een bedrijf vele werkzaamheden op uw pad komen, wij zijn immers zelf ook ondernemer. Buiten het bijhouden van uw administratie moeten er ook facturen uit, loonadministratie, inkoop, verkoop en zo nog veel meer AKG Administratie & Kantoorservice Groningen kan u bij deze werkzaamheden ontlasten middels onze nieuwe dienstverlening de kantoorservice.

Wat houdt deze dienstverlening in?

AKG Administratie & Kantoorservice Groningen kunnen bepaalde onderdelen van uw werkzaamheden overnemen. Onze medewerkers kunnen bijvoorbeeld het factureren van uw onderneming overnemen, of de correspondentie met opdrachtgevers, belastingdienst en leveranciers. Dit kan u wekelijks veel tijdsbesparing opleveren en deze tijd kunt u weer in uw eigen onderneming steken. Ook kunt u deze service inschakelen bij ziekte.

 

Betrokkenheid ondernemer

Blijft de ondernemer wel betrokken bij zijn onderneming?

Uiteraard blijft u betrokken bij de onderneming. Van alle werkzaamheden die wij verrichten krijgt u een overzicht met de werkzaamheden die wij voor u verricht hebben. Van alle correspondentie die wij voor u versturen krijgt u een kopie van ons.

Loonadministratie

Uw onderneming begint te groeien maar dan? Personeel erbij?

 

Hoe werkt dit?

Onze loonspecialisten helpen u hier graag bij Wij hebben vele jaren ervaring met vele CAO's en complexe verloningen. Natuurlijk kunnen wij ook de contracten en bijkomende administratieve zaken voor u afhandelen.

 

Accountantsdiensten

AKG Administratie & Kantoorservice Groningen werkt nauw samen met een AA accountantskantoor voor al uw accountants diensten. U kunt u hierbij denken aan de jaarrekening, tussentijdse cijfers accountantsverklaringen ed.

 

Starters

AKG Administratie & Kantoorservice Groningen is bij uitstek het bedrijf om startende ondernemers de helpende hand te bieden. U heeft een idee, maar weet niet hoe u het op papier moet zetten en of u aan alle mogelijkheden hebt gedacht om een maximaal rendement te hebben bij de start van uw bedrijf. Natuurlijk bent u bij AKG Administratie & Kantoorservice Groningen aan het juiste adres om u te helpen met het opzetten van de financiële administratie.

 

Ondernemersplan

Heeft u voor de bank een gedegen ondernemersplan nodig dan is AKG Administratie & Kantoorservice Groningen de ideale partner om dit te realiseren. Ook zal AKG Administratie & Kantoorservice Groningen voor u als startende ondernemer helpen om uw onderneming maximaal de fiscale mogelijkheden te laten benutten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

© Administratie & Kantoorservice Groningen

Algemene voorwaarden